SEO Den Haag

Spect Agency is het #1 bureau voor lokale SEO

Nooit meer stress om weinig bezoekers en lokale klanten!

Plan een gratis strategisch gesprek!

Je hebt een goed product of goede service met een mooie website, maar je hebt te weinig websitebezoekers en lokale klanten. Klinkt dit als jouw situatie? Lees dan vooral verder om erachter te komen wat Spect Agency voor jou kan betekenen voor lokale SEO in Den Haag.

Lokale SEO in Den Haag

Ben je op zoek naar een het perfecte SEO bureau voor lokale SEO in Den Haag? Dan ben je bij Spect Agency aan het juiste adres. Wij zijn experts in webdesign en SEO en zijn gevestigd in Den Haag. Als lokale ondernemer kan het lastig zijn om lokale klanten te werven via internet, terwijl dit wel de manier is om aan trouwe klanten te komen. Gelukkig kunnen we je daarbij helpen met lokale SEO. Door lokale SEO toe te passen op jouw bedrijf zorgen we dat je website bovenaan komt te staan in Google bij lokale, maar ook bij nationale zoekopdrachten.

Hoger in Google met lokale SEO

Ben je toe aan nieuwe klanten, maar lukt het niet om ze te vinden. SEO biedt hiervoor de perfecte oplossing. Door hogerop te komen in relevante en lokale zoekopdrachten hoef je niet meer te zoeken naar klanten, deze komen namelijk vanzelf naar je toe. Wanneer je website hoog staat in de zoekresultaten krijg je vertrouwen van je bezoekers en zullen ze sneller converteren.

Om te zorgen dat jouw website hoger komt bij lokale zoekopdrachten kijken we naar verschillende factoren. We kijken of je website technisch in orde is, de content op je website en de autoriteit van je domein. Daarnaast zijn er enkele optimalisaties specifiek voor lokale SEO, zoals consistente bedrijfsvermeldingen, een geoptimaliseerd bedrijfsprofiel op Google en reviews. Door deze aspecten te optimaliseren zorgen we ervoor dat lokale zoekers jouw bedrijf makkelijker vinden.

Hoe werkt lokale SEO?

Google prioriteert andere factoren voor lokale SEO dan voor nationale of internationale SEO. Het is zelfs zo dat Google voor lokale SEO enkele unieke factoren gebruikt. Dit zijn:

Door de optimalisatie van deze unieke factoren te combineren met de optimalisatie van de generieke factoren zorgen we ervoor dat jouw lokale bedrijf goed gevonden wordt en dat je meer klanten werft.

De feiten over lokale SEO

Door lokale SEO toe te passen verbeter je de positie van bepaalde pagina’s voor zoekopdrachten vanuit Den Haag. Hieronder enkele feiten die de kracht van lokale SEO bevestigen:

De kracht van lokale SEO Den Haag

Lokale SEO Den Haag uitbesteden

SEO is een lastig vak, dat weten we bij Spect Agency als geen ander. Het is lastig om echte resultaten te boeken als je weinig verstand hebt van SEO. Toch is het belangrijk dat je website hoog in Google komt te staan. Wanneer je eenmaal hoog in Google staat, zul je een enorme toename in klanten zien.

Naast het feit dat SEO lastig is voor beginners, kost het ook nog veel tijd. Als ondernemer past dit vaak niet in je drukke schema. Wij helpen daarom lokale ondernemers met het uitvoeren van SEO.

Onze werkwijze voor lokale SEO in Den Haag

Kennismaking

We beginnen met een kennismaking om elkaar beter te leren kennen. Hierbij luisteren we naar de doelen, wensen en verwachtingen van onze klant en stellen we kritische vragen.

1

SEO Audit

Nadat het duidelijk is wat de klant van ons verwacht, beginnen we met het doornemen van de SEO. We kijken hoe ver we zijn en wat er nog moet gebeuren. Dit is ook het moment dat we de nulmeting doen van de gegevens.

2

Zoekwoorden onderzoek

Wanneer we weten op welke zoekwoorden de website al rankt, gaan we kijken waar de kansen liggen. We kijken op welke zoekwoorden er nog geoptimaliseerd kan worden en op welke beter niet.

3

Concurrentie onderzoek

Als het duidelijk is op welke zoekwoorden we ons gaan richten gaan we kijken wat de concurrentie met deze zoekwoorden doet. Op deze manier weten we wat werkt en wat niet.

4

Strategie

Met de inzichten die we hebben uit het onderzoek maken we een strategie. We bepalen op welke zoekwoorden we gaan inzetten en welke andere inspanningen we gaan verrichten.

5

Optimalisatie

Nadat we duidelijk hebben wat we moeten doen, gaan we dit ook daadwerkelijk doen. We verbeteren de on-page en off-page SEO van de website. Daarnaast voeren we specifieke lokale optimalisaties uit

6

Maandelijkse update

Elke maand geven we onze klanten een update over de voortgang van het project. We vertellen wat er allemaal goed is gegaan, maar ook waar we tegenaan gelopen zijn. Daarnaast geven we onze klanten inzicht in de plannen voor de volgende maand, zodat ze zich nooit af zullen vragen waar we mee bezig zijn.

7

Waarom Spect Agency voor jouw lokale SEO in Den Haag?

Bij Spect Agency werken we net iets anders dan het standaard SEO bureau.

We hebben transparantie richting onze klanten hoog in het vaandel. Wij streven er naar dat onze klanten zich geen enkel moment af hoeven te vragen waar hun budget naartoe gaat. Dit doen we door onze klanten maandelijks op de hoogte te stellen van de vooruitgang, maar ook van struikelblokken die we zijn tegengekomen. Daarnaast zorgen we dat onze klanten precies weten waar we ons de volgende maand op focussen. Dit zorgt voor vertrouwen en kalmte voor onze klanten.

Daarnaast hechten we veel waarde aan kwaliteit in alles wat we doen. We vinden het belangrijk dat alle content die we maken kwalitatief in orde is voordat er ook maar iets mee gebeurd. Ook zorgen we ervoor dat alle andere middelen die we gebruiken van goede kwaliteit zijn, zodat het niet schadelijk is voor de reputatie van de klant.

Als laatst heeft efficiëntie een hele hoge prioriteit in ons werk. We streven ernaar dat alles wat we doen zo efficiënt mogelijk gebeurd zodat er geen cent van het budget van onze klant verloren gaat. Door een duidelijke strategie op te zetten en het resultaat constant te monitoren en aan te passen waar nodig zorgen we ervoor dat niets voor niets gebeurd.

Bij Spect Agency hopen we onze klanten de komende 20 jaar te mogen helpen en we zorgen dat onze klanten dat ook voelen in alles wat we doen.

Veelgestelde vragen over lokale SEO

Voor wie is lokale SEO in Den Haag geschikt?

Lokale SEO in Den Haag is ideaal voor Haagse ondernemers die genoeg hebben van de stress die ze van te weinig klanten krijgen. Ondernemers die online meer klanten willen werven en meer omzet willen genereren hebben enorm veel baat bij lokale SEO.

Waarom zou ik lokale SEO uitbesteden?

Als ondernemer heb je weinig tijd. Als je toch je website wilt onderhouden, actueel wilt blijven en klanten van hoge kwaliteit wilt werven is het verstandig om SEO uit te besteden. Door een SEO bureau in te schakelen zorg je ervoor dat jij je met zaken bezig kan houden waar je goed in bent en je niet om hoeft te kijken naar je website.

Wat zijn dingen die ik zelf kan doen om mijn lokale SEO te verbeteren?

Als je als lokale ondernemer uit Den Haag zelf aan de slag wilt gaan met lokale SEO zonder meteen een SEO bureau in te hoeven schakelen zijn er drie dingen die je kan doen:

  1. Klanten vragen om reviews te schrijven op Google.
  2. Je Google bedrijfspagina aanmaken en invullen.
  3. Ervoor zorgen dat je bedrijfsgegevens overal consistent vermeld worden.

Laten we het over jouw project hebben!

Klik op de knop hieronder om een gratis strategisch gesprek in te plannen waarin we samen verschillende manieren bespreken om je bedrijf online te laten groeien.