Webflow website

Webflow won in korte tijd de harten van meer dan 4 miljoen webdesigners, wereldwijd. Het is misschien wel het krachtigste no-code platform op de markt. Webflow is het platform om unieke websites te maken die jij zonder kennis van code kan bijhouden.

Plan een gratis strategisch gesprek!

Webflow website laten maken

Een Webflow website is interessant voor zowel grote als kleine ondernemers. Je maakt namelijk een professionele en onvergetelijke indruk met een unieke website. Klanten onthouden jou hierdoor sneller en weten je beter te vinden.

Het interface van Webflow is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Zo kan jij alle nodige aanpassingen maken op je gloednieuwe website. Webflow is niet alleen gebruiksvriendelijk voor jou, maar ook voor de bezoekers van jouw website. De website is goed zichtbaar en laadt snel, op desktop, tablet én mobiel.

De mogelijkheden van Webflow

Webflow is een tool met oneindige mogelijkheden. Omdat je niet vastzit aan plug-ins kan je blijven en blijven schalen. Hierdoor is jouw website nooit écht af en is er altijd mogelijkheid om te groeien en nieuwe dingen te proberen.

Unieke ontwerpen die aandacht trekken

Omdat Webflow complete designvrijheid biedt, geeft het ook de mogelijkheid voor compleet unieke en op maat gemaakte ontwerpen. Wij ontwerpen een unieke website op basis van jouw wensen en behoeften. Je website steekt zo met kop en schouders boven de concurrentie uit en zal niet snel vergeten worden.

Het ontwerpen van dynamische content

Webflow geeft je niet alleen volledige vrijheid over het ontwerp van je statische pagina’s, ook de dynamische content is volledig naar wens op te maken. Zo kan je zonder enige moeite en plug-ins gemakkelijk een blog integreren en deze naar eigen wens opmaken.

Online verkopen met een webshop

Webflow heeft ook de mogelijkheid om e-commerce in te zetten. Dit kan makkelijk achteraf omdat dit naadloos in elkaar over loopt. Het zou Webflow niet zijn als je deze e-commerce omgeving niet helemaal zelf kon ontwerpen. Ook hierbij weer volledige vrijheid. Zo maak je binnen no-time een online-verkoopkanaal aan in jouw huisstijl.

De voordelen van Webflow

Schaalbare websites zonder ingewikkelde code, dat is het grootste voordeel van Webflow. Met de designvrijheid en het interface van een ontwerptool kan je unieke en geoptimaliseerde websites maken.

Een uniek ontwerp voor jouw bedrijf

Omdat Webflow geen restricties heeft, zoals templates en plug-ins, kan je werkelijk unieke websites maken. Het invullen van een template met kleuren en lettertypes ligt achter ons. Met Webflow kunnen we alles maken zoals jij het wilt. Kleuren en verlopen, animatie en interactie, lettertypes en functies, wij implementeren het.

Een uniek ontwerp voor jouw bedrijf

Webflow is de perfecte tool om een geoptimaliseerde website te maken. De SEO van je nieuwe website is dus helemaal in orde.

Een krachtig CMS

Webflow beschikt over een krachtig CMS waardoor je makkelijk een blog of andere dynamische content kan implementeren. Daarnaast geeft Webflow volledige vrijheid in hoe je deze content weergeeft. Je blogs kunnen dus ook geheel op maat ontworpen worden.

Laten we het over jouw project hebben!

Klik op de knop hieronder om een gratis strategisch gesprek in te plannen waarin we samen verschillende manieren bespreken om je bedrijf online te laten groeien.

Veelgestelde vragen over Webflow

Wat is Webflow?

Webflow is een in-browser, no-code webdesign tool. Dit betekent dat je met Webflow vanuit je browser (Firefox, Chrome, etc.), zonder enige code een functionele website kan maken.

Waarom zou ik Webflow gebruiken?

De grootste reden om nu over te stappen op Webflow is om indruk te maken op je bezoekers met een unieke site. Het systeem waarmee je je content beheert is makkelijk te gebruiken. Zo ben jij volledig de baas over je op maat gemaakte site.

Hoe goed is de SEO van Webflow?

Webflow levert krachtige sites die geoptimaliseerd zijn voor Google en andere zoekmachines. Vanuit Webflow krijg je alle mogelijkheden die je nodig hebt. XML-sitemaps, redirects, metadata, alt-tags en custom code opties voor structured data. Webflow geeft daarnaast een aantal verbeterpunten die je makkelijk kan doorvoeren.