Case studies

Een internetbureau uit Den Haag met de missie om jouw bedrijf te helpen groeien

Vanuit Den Haag helpen wij lokale bedrijven met websites, SEO, content en alles wat er nodig is om je bedrijf online te laten groeien

Plan een gratis strategisch gesprek

Wij zijn Spect Agency. Met een perfecte harmonie tussen efficiëntie, communicatie en kennis helpen we jouw merk online te laten groeien.

Hoe het allemaal begon

Spect Agency is in 2019 opgericht door Daniël Verbaan tijdens zijn studie Communication & Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool. Daarna zijn we de principes van User Experience Design gaan gebruiken bij het ontwerpen van websites voor onze klanten. Zo zorgen we dat de websites die we opleveren niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel.

Anno 2022 heeft Spect Agency meerdere bedrijven geholpen met de groei van hun website.

Onze kernwaardes

Transparantie

Als internetbureau heeft wederzijds vertrouwen opbouwen met onze klanten altijd de hoogste prioriteit.

Communicatie en transparantie bij elke stap in het proces zorgt er voor dat jij als klant vertrouwen hebt in onze werkzaamheden en inzet voor jou.

Ons doel is om de komende 30 jaar met jou samen te werken en zo zullen we je ook behandelen.

Underpromise and overdeliver

We streven er naar om altijd meer te doen dan afgesproken. We zullen nooit een project niet afmaken en we zijn pas tevreden als een campagne fantastisch loopt.

Hard werken

Het is makkelijk om een harde werker te zijn als iedereen naar je kijkt, maar wij werken ook hard als er niemand op ons let.

Deze overtuiging blijft onze belangrijkste kernwaarde. Wij zullen ons altijd 110% inzetten, of je ons nou in de gaten houdt of niet.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn, dus je kan ervan uit gaan dat wij er alles aan zullen doen om succes te garanderen!

Laten we het over jouw project hebben!

Klik op de knop hieronder om een gratis strategisch gesprek in te plannen waarin we samen verschillende manieren bespreken om je bedrijf online te laten groeien.

Bekijk onze diensten

Onze artikelen

Alles over websites, SEO en online succes